Otázky a odpovědi - MEZI NEBEM A ZEMÍ...

Datum: 27.11.2016

Vložil: Jitka N.

Titulek: Re: Re: Re: Lorna Byrne

Dobrý den,
mírně se připojím svým názorem: Náhodou jsem sem nakoukla a to jsou ty náhody-nenáhody.;-) Mě tato odpověď Lorny velmi zarazila a hluboce vnitřně cítím, že to tak není. Měla jsem tu čest starat se ve svém životě o hodně zvířat a především na ty moudré oči našeho pejska Filípka, se kterým jsem vyrůstala, nikdy nezapomenu. Přemýšlela jsem pak proto a bojím se, co tato odpověď asi provedla s duší onoho děvčátka, které vyřklo tak moudrou otázku??

Odpovědět

—————

Datum: 10.12.2016

Vložil: Čučorečka

Titulek: Re: Re: Re: Re: Lorna Byrne

Promiň Jitko, já jsem nepochopila koho myslíš oním "děvčátkem" ?

Odpovědět

—————

Datum: 03.01.2017

Vložil: Miroslav Čapek

Titulek: Re: Re: Lorna Byrne

Dobrý den jmenuju se Míra a jsem z Českých Budějovic. Vaše odpověd i otázka dotazovatelky mě zaujala. Tajemství individuality je jedno z těch největších. Kladu si otázku jestli zvířecí instikt je opravdu tak geniální a nakolik je vědomí a nebo dokonce morální. Ano je to určitě obdivuhodný a vidím zde i určité znamení Stvořitelovo Slávy.Jsem v užasu před tím jak hluboko sahá Jeho moc když i nižší tvorové nám dávají takový svědectví..a stvoření je plné takových znamení! K jakému Vesmíru jsme to byli přizvání a jak veliky je ten celkový plán který se má ještě na nás smrtelných uskutečnit! Ohledně té indivituality bych chtěl ještě říct že skutečnost individuality považuju ještě za mohem větší znamení.Právě zde se totiž v přírodě rodí ještě něco nového a úžasnějšího. Z hlediska věřícího je to pro mě vrozování Krista do světa. Zřejmě jste to nazval klamem protože jste mínil ego. Nebo by jste vymazal individualitu a nastolil čistou kolektivitu? Je toto obsahem vaší vize? Fakt mnohosti vesmírných bytostí jak o něm často mluvíte mě inspiruje a je mi velmi blízký ovšem bez jedné centrální Bytosti (kterou může být výhradně Kristus) se celý "Nebeský dvůr" rozpadá. To je vše co ke mě přišlo ve spojení s vaším rozhovorem. (Ale určitě by šlo dále pokračovat :) Bůh je nekonečný a i naše pronikání Jeho je nekonečný :) děkuju Bohu za vás a za to co se skrze vás do světa šíří!

Odpovědět

—————

Datum: 08.08.2016

Vložil: Dana

Titulek: DMT, kvantová fyzika a bůh

Kvantová fyzika vyplnila moře otazníků, které po sobě ve mně zanechávala materiální věda a to, co jsme se ve škole učili. Všechno se točilo jen kolem gravitačních zákonů a různých paradigmat... Lidé dělají stále stejné chyby... jsme stejní, jako ve středověku - co nevidíme a neumíme změřit, to neexistuje... v tom jsem vyrůstala. A ještě jednu věc mně naučili špatně - že člověk je něco víc, nebo dokonce nejvíc... zavál na vás z toho středověk? Správně! to je příklad těch stále stejných chyb... člověk není rozhodně víc, než ostatní živé organismy... vlastně když vezmu, co jsme všechno už zničili a vyhubili, tak jsme spíš míň, než jakékoliv zvíře, než jakákoliv rostlina... No a kvantová fyzika poodkryla spojitosti a souvislosti např. v otázce posmrtného života... kdy molekula dmt zřejmě zprostředkuje všemu živému návrat tam, odkud jsme přišli. Do oné, naším světem zatím neakceptované, temné hmoty, která je univerzální inteligencí....

Odpovědět

—————

Datum: 16.10.2016

Vložil: Čučorečka

Titulek: Re: DMT, kvantová fyzika a bůh

Dovoluji si upozornit v souvislosti s "Ájou" všechny, kdo chodí na Igorovy stránky na zajímavé dokumenty na You tube: "ELFOVIA,VILY,ANJELI A AYAHUASCA-GRAHAM HANCOCK" a "GRAHAM HANCOCK-O LUDSKOM VEDOMÍ".

Odpovědět

—————

Datum: 16.07.2016

Vložil: Jan

Titulek: Ztáta duše a ayahuasca

Milý Igore,
omlouvám se za komplikovanou otázku, ale snad mi odpovíte. Jste asi jediný, koho zde znám, kdo by mohl dobře odpovědět.
Chtěl jsem se Vás zeptat, zda by jste doporučil rituál s Ayahuascou (nejlépe u Santo Daime) člověku, který ztratil svou duši, jehož astrální tělo je zajato negativní bytostí. Pokud mi odpovíte, budu Vám velice vděčný. :-)
Přeji Vám ze Srdce vše dobré.
Mějte krásný den
Jan

Odpovědět

—————

Datum: 23.07.2016

Vložil: Jana

Titulek: Re: Ztáta duše a ayahuasca

Jane omlouvám se za svůj příspěvek, jelikož Vaše otázka směřuje pouze k Igorovi.
Má zkušenost je taková, že lidé (vědomí projikované do zhuštěné energie-formy) mají moc o které nemají tušení. Najděte v sobě tu moc, protože ji zkrátka máte. Vím to. Několikrát jsem jí použila i na entity.
Vše je ve Vás. Síla myšlenky je podnět a emoce - pocit katalyzátor. Jedno bez druhého neznamená nic, proto žijeme v dualitě 1+1=3. Tajemství je v tom, že v to nemáte pouze věřit, vy to máte vědět. Pokud v něco věřím, druhý mi to klidně může argumenty vyvrátit, ale když to vím, může jít i s argumenty do p........k šípku :)


Přeji Vám z celého srdce klid, mír a štěstí
Jana

PS: Ayahuascu jsem samozřejmě absolvovala také a to 5x (Vám bych doporučila před Ájou očistu tabákem). Naposledy jsem odváděla "zbloudilé duše". Nicméně Santo Daime ne, chyběla by mi tam svoboda a ta je důležitá, prakticky nejdůležitější, protože nemáte strach. Jakmile Vám někdo něco vnucuje, nebo Vás od něčeho odvádí (Vy budete ve svém osobním procesu a budete z něj vytržen - třeba nucen zpívat písně) je to manipulace. Ovšem můžu se mýlit, jelikož se Santo Daime nemám zkušenost a pouze čerpám z recenzí.

Odpovědět

—————

Datum: 27.07.2016

Vložil: Jan

Titulek: Re: Re: Ztáta duše a ayahuasca

Děkuji Vám moc za odpověď.
Mějte se moc krásně.
Jan

Odpovědět

—————

Datum: 10.06.2016

Vložil: neznámá

Titulek: Hledání naděje

Vždy jsem žila šťastně, byla jsem veselá a optimistická a žila jsem duchovním životem..... snažila jsem se na sobě pracovat a duchovně se rozvíjet.

Až před dvěma roky jsem měla nějakou vizi kterou jsem pochopila nesprávně, měla jsem velké výčitky z toho že jsem špatný člověk a že možná někomu ubližuji. Skočila jsem z mostu. Dlouho jsem se léčila a asi to dopadlo až zázračně dobře. Byla mi zachráněna i noha o kterou jsem měla přijít.

Jsou to dva roky zpátky a já se nedokážu smířit se spoustou věcí..... Chodila jsem po horách, hodně sportovala, chtěla jsem být jednou pro své děti zdravá máma a vézt je ke sportu a přírodě, přišla jsem o práci a kamarády ale co nejvíc mě trápí je že mě mrzí duchovní dopad toho co jsem udělala do tohoto života a budoucích životů, jak jsem si přitížila karmicky, jak jsem zklamala Ty nahoře......

Stále se plácám v kolečku sebelítosti až jsem to nikdy dříve neměla ve zvyku vůbec dělat a v kolečku sebeobviňování a přemýšlení o následcích tohoto činu.

Kdyby se mi stala třeba nehoda tak bych se s tím dokázala v pohodě smířit ale nemůžu si odpustit že jsem si to udělala já. Stále přemýšlím nad tím jaký jsem mohla mít život kdybych to neudělala a jaké si asi ponesu následky další, kromě těch přímých......Poslední dva roky se nedokážu moc smát, povídat s lidmi protože se v hloubi stydím. Stále se vracím k tomu že je mi něco cokoli líto a že je toho hodně o co jsem přišla.

Prosím o radu jak z toho ven, jak být zase duchovní, pozitivní, a veselá. Jak mít ráda sama sebe a najít sebejistou cestu k druhým lidem? Psychologové neřeší otázky duchovní tak vím že nemá smysl hledat u nich rozhřešení...... Vím že na to si budu muset počkat na konci života..... Tak asi jsem se potřebovala spíš jen svěřit, jestli to příliš nevadí.

Omlouvám se ale nepodepíšu se

Odpovědět

—————

Datum: 18.06.2016

Vložil: Marta

Titulek: Re: Hledání naděje

Áno urobili ste chybu, život nám dal náš Stvoriteľ a iba ten nám ho môže vziať. Ale dostali ste znovu šancu - prežili ste.Takže máte možnosť veci napraviť tu počas pozemského života s veľkou vďakou Stvoriteľovi.
Keby ste neprežili, dostali by ste sa do úrovne samovrahov, kde by ste boli medzi rovnorodými ľudskými dušami a tam by bolo odčiňovanie karmi oveľa ťažšie.
Poproste o odpustenie keď to tak naozaj budete cítiť, úprimne. Všetci ktorí sme tu inkarnovaní, tak sme tu preto, lebo sme si prišli odčiniť viny, dostali sme milosť že smieme prežiť na Zemi veľakrát ťažký život a tým sa očistiť, keď to takto vedome prijmeme, nereptáme a snažíme sa žiť plnohodnotný duchovný život, tak to je správna cesta. Cesta k nášmu duchovnému vývoju. Poproste o silu a vedenie aby ste tento život prežili v súlade s Božími zákonmi.
Keď sa budete obviňovať, budete smutná tak sa napájate na energie rovnakého druhu a tie vaše pocity sebaobviňovania a smútku budú ešte silnejšie a to je to "kolečko" o ktorom píšete. Tieto energie vyživujú temných duchov, tak sa budú stále snažiť ovplyvňovať vás, aby ste v tom zotrvali aby neprišli o "výživu" . Musíte sa z toho vymaniť. Dokážete to ak budete chcieť!
Veľmi by vám pomohla kniha Poselství grálu a Poselství doznívá, ktorá je online na Duchovní podpore.cz. Já z tejto knihy čerpám Múdrosť už veľa rokov. Prajem vám veľa síl k správnemu vykročeniu do života. Marta G.

Odpovědět

—————

Datum: 21.06.2016

Vložil: Pro Martu

Titulek: Re: Re: Hledání naděje

Děkuji moc Marto za Tvá slova i za doporučenou literaturu, určitě se podívám. Dnes jsem udělala první malé krůčky na větší zatím nemám sílu, ale i tak cítím, že je to konečně cesta dobrým směrem. Dnes jsem se usmívala na kolemjdoucí lidi na náměstí, a překvapilo mě jak velkou sílu má jen obyčejný úsměv. Lidé se usmáli také, hodně se jich otáčelo a jeden starý pán mi chtěl dát svoji zmrzlinu. Bylo to nádherné pohlazení na duši a po té době i moc vzácné. Tak mi dochází že si tu cestičku budu muset vybudovat krůček po krůčku úplně znovu, ale už teď tuším že cesta srdce bude krásná a naplňující. Přeji Vám mnoho lásky na duchovní cestě životem.

Děkuji Igorovi že mi dal možnost se zde svěřit.

Odpovědět

—————

Datum: 23.07.2016

Vložil: Jana

Titulek: Re: Hledání naděje


Dobrý den,

přečtěte si knihu od Adyashantiho "Pád do milosti".

Přeji Vám krásný a šťastný život bez zbytečných myšlenek že jste si "zavařila" i pro další životy.

Jana

Odpovědět

—————





Ukázka z práce Igora Chauna

  

 

 

 

 

 

 


Kontakt

GOSCHA spolek

Pukšice 16
Uhelná Příbram
582 82 Golčův Jeníkov
IČO: 22769056
DIČ: CZ22769056


Igor Chaun
Ivana Vitáková
Dana Talácková
David Borůvka




Děkujeme, že přicházíte
nabrat inspiraci a posilu!





NOVINKY GOSCHA

Povídání s Igorem - HOVORY ZE ZEMĚ

Povídání s Igorem - HOVORY ZE ZEMĚ

(30. 10. 2020) Přátelé, Dobroběžník Marek Jelínek si zve lidi k neobvyklým a spontánním "hovorům ze...

Více

—————

VÝZVA na podporu přírodní medicíny!

VÝZVA na podporu přírodní medicíny!

(29. 5. 2020) VÝZVU na podporu přírodní a nekonvenční medicíny si můžete PŘEČÍST A PODEPSAT na...

Více

—————

VIDEO - Na kozí farmě u Vandy!

VIDEO - Na kozí farmě u Vandy!

(27. 5. 2020) Přátelé, s velkou radostí zveřejňuji tohle lidské, obyčejné a dojemné video o CESTĚ...

Více

—————

NOVÉ VIDEO - Bůh je ŽIVÝ a TECHNICKY FUNKČNÍ!

NOVÉ VIDEO - Bůh je ŽIVÝ a TECHNICKY FUNKČNÍ!

(24. 5. 2020) Jak se síly Světla a temnoty přetahovaly o duši Jaroslava Rady, výtvarníka a...

Více

—————

NOVÉ VIDEO A POZVÁNKA NA ČERVNOVOU GOŠÁRNU!

NOVÉ VIDEO A POZVÁNKA NA ČERVNOVOU GOŠÁRNU!

12 vláken našeho DNA! Bůh, Láska a vyšší přírodní zákony – Pavla a Igor na Letné (15. 5. 2020) Jak...

Více

—————

NOVÉ VIDEO - POTŘEBUJE MUŽ K OSVÍCENÍ ŽENU?

NOVÉ VIDEO - POTŘEBUJE MUŽ K OSVÍCENÍ ŽENU?

(22. 11. 2019) Povídání o životě, hledání, ženách i psím prdění. - Povídání, ve kterém se nedozvíte...

Více

—————

NOVÉ! - Kvantová fyzika a spiritualita!

NOVÉ! - Kvantová fyzika a spiritualita!

(22. 11. 2019) Přátelé, s radostí a velmi rychle uvádím do života tohle video! Vědecké poznání...

Více

—————

NOVÉ VIDEO IGORA: Jak pozvednout své vědomí

NOVÉ VIDEO IGORA: Jak pozvednout své vědomí

(30. 10. 2019) Změněné stavy vědomí nejsou reakcí na požitou drogu, ale průhledem do...

Více

—————

Štěstí, náhoda nebo POMOC ANDĚLŮ?!

Štěstí, náhoda nebo POMOC ANDĚLŮ?!

(16. 5. 2019) NOVÉ VIDEO - Přátelé, jaký je na tohle váš názor? – Všichni se občas díváme na ona...

Více

—————