Otázky a odpovědi - MEZI NEBEM A ZEMÍ...

Datum: 07.04.2015

Vložil: Pavel.T

Titulek: Re: Re: dotaz

Ahoj. S tou Teal jsem to myslel tak, že působila důvěryhodně z prvního pohledu ale člověku na ní připadlo něco divného a to nejen mě. No a až po upozornění dalších všímavých lidiček to člověku docvaklo tím, že se díval již pozorněji. Ale o žádném dalším pokračování samozřejmě nevím. :-) . Díky a ahoj

Odpovědět

—————

Datum: 07.02.2015

Vložil: Lucas

Titulek: Cesta

Ahoj,
je krasne videt fungujici spolecenstvi pratel a lidi, docela me prekvapili nektere nazory a myslenky. Ano clovek by mel jit, videt a otevirat oci, pusobit dobre a jak bylo krasne u vas receno "sbirat duchovni penize", krasne. Jen jestli se nemotate v kruhu a a dokola, pisete o bohu a Jezisi, ale stale ho mate jaksi "bokem". Pritom stele kolem je moznost byt krestanem, ano chapu ze hodne sboru, cirkvi a lidi se nechovaji tak jak by meli, ale zde je moznost pro mnohe z vas tu cestu ukazat, zkuste popremyslet v modlitbe a najit tu spravnou cestu, " kdo klepe, tomu bude otevreno" :)

Odpovědět

—————

Datum: 09.02.2015

Vložil: Jezisek

Titulek: Re: Cesta

no potes.zse neaky panbičkarek co se snazi podsouvat svou viru....hele hled si svyho a medituj nad sebou a tim co bys na sobe mohl zlepsit...udelas lip
ted Vam zas ja podsunu svoji víru----https://www.youtube.com/watch?v=vCUJZvOQE1I

proste realnej zivot je realnej zivot.....dejte si facku at se proberete do reality..ruzove bryle jsou pro zbabelce.

Odpovědět

—————

Datum: 11.02.2015

Vložil: Egon

Titulek: Re: Cesta

.. tak na mne tahle Goscha působí především tak, že je to mix všeho možného dohromady.. něco jako když pejsek s kočičkou vařili kašičku... .. dáme tam budhismus, křesťanství... ezoteriku, léčitelství..protestantismus... pak to pan Chaun zamíchá a už se to může servírovat ... navíc si myslím, že jde taky hodně o zisk.. přednášky.. sympózia.. plné penze ve smluvních holelech.. atd.. prodej blbostí.. dobrovolné příspěvky na konto... atd... to je tedy můj názor a příspěvek do diskuze..

Odpovědět

—————

Datum: 15.02.2015

Vložil: jamo

Titulek: Re: Re: Cesta

Ja iba verím, že aj ty aj predchádzajúci ste ešte mladí a že až raz dôjdete k rozumu, nebude to pre vás príliž bolestivé.

Odpovědět

—————

Datum: 06.02.2015

Vložil: Jsem ten který jsem

Titulek: Elita vs. ti dole

Mně se zdají všechny ty kanály, časopisy i veletrhy a setkání ve smyslu esoteriky a hledání života naprosto ujeté. Prakticky se tím tak lidi chtějí zbavit zodpovědnosti za zpackaný veřejný život Českého státu. Než aby se domluvili a udělali stávku, že teda "takhle ne", tak se založí new canal popř. vznikne nový časopis "pro mimosmyslové vnímání", namísto aby se řešila realita. A výsledek? Nevyřešené sociální otázky i 25 let po revoluci, rozprodané původní české fabriky a firmy německým, rakouským či japonským gigantům, ztráta pocitu vlastenectví. Upřímně si všichni přiznejme, že oslava jakéhokoliv výročí je spojována automaticky s komunistickými symboly srp a kladivo. Zatímco v Anglii nebo Francii, Dánsku či Itálii své národní svátky opravdu slaví většina v médiích i po ulicích, v Česku se nikde veřejnost na ulicích už nesetkává pro hromadné oslavy.
Česká společnost je rozdělená do dvou sociálních skupin jako tomu bylo ve středověku: pánové vs. poddaní, později šlechta vs. dělnictvo a v současnosti elita vs. póvl. Aneb lidé s VŠ titulem a ten póvl zbytek, který si dle elit vše zavinil sám.
Zatímco v cizině existují odbory, které mají své důležité místo ve společnosti, v postkomunistických zemí jsou odbory považovány za synonymum komunistů... pokud ovšem odbory v té dané zemi ještě existují.
Místo aby se s těmito aktuálními tématy něco dělalo, tak se všichni odvracejí od zodpovědnosti a utíkají najednou k neobjeveným zdrojům. OK, je to skvělé, ale jen dočasně. Zjištění, že jsem v minulém životě byla liškou nebo mniškou mi nájem nezaplatí a dlouhodobé zaměstnání, kde mě nechají pracovat na Smlouvu bez vyplácení načerno minimálně po dobu 10i let, mi zjištění své minulosti rozhodně nevyjasní.
Čím vším se teda baví dnešní šlechta alias elita s tituly? Ta se baví tak, jak byla vždy zvyklá: focení, malba, ezoterično, filozofování, cestování. Ovšem lidé pro ni pracující, jsou u elity zaměstnaní jen na Dohodu anebo načerno a pokud možno jen krátkodobě, tudíž četba kýčovitých ezoterických časopisů, které jsou stejně všechny na jedno brdo, nepatří k jejich hobby. ;-)
Takže děkujeme...

Odpovědět

—————

Datum: 09.02.2015

Vložil: Cest

Titulek: Re: Elita vs. ti dole

hele, kazdy je sam zodpovedny za sebe a svuj zivot...pokud se nekomu neco nelibi, ma moznost v tehle spolecnosti jit kamkoli jinam kde to treba bude lepsi popr. horsi, je to na kazdem jak se svym zivotem nalozi.. ..at uz to je hledani neceho, nehledani niceho a uzivani si, popr neco dokazat. Stezovat si na to ze lidi se chovaji tak nebo jinak je jen plytvani svou energii a casem....kazdy by mel zacit u sebe a sebe mit v zivote jako prioritu.....pokud to tak neni ...tak je ten clovek podle me lehce manipulovatelny a slaby. Tu energii na stezovani by lidi meli vlozit do hledani a plneni svych vizi v zivote. Casu je malo.

Odpovědět

—————

Datum: 19.01.2015

Vložil: Marian

Titulek: Real Social Dynamics

hele, vim, ze se hodne zajimate o boha, stvoritele, stesti, seberozvoj apod, ....no tak chtel bych jen dat info, ze jsou i zdroje jako "real social dynamics" https://www.rsdnation.com/-----tihle borci se venuji celozivotnimu seberozvoji skrze baleni holek.... Owen Cook, ktery je spoluzakladatelem spolecnosti..ma cca 12 letou praxi v tomhle....a ma extremni vhled do lidske duse, co by mel muz delat aby se stal muzem....mediutuje, prosazuje zdravy zivotni styl...a ma myslenky, ktere maji vysohou hodnotu......a nejvc nej je na tom, ze stejne jako Vy sdilite sve nazory a vhledy o zivote tak i on a jeho spolupracovnici ..davaji motivacni videa a sve poznaty na youtube.....mimochodem ...borec ma 35 momentalne a bali 20 lete holky ...coz neni umeni k zahozeni se naucit.. No predpokladam, ze Igor umi anglicky..,,kdyz natocil "cestu do indie" ---no a Igor je sam ...takze... :D ego bokem..a jde se bavit s zenskyma.

jen proste, jinej nahled na svet a zdroj velmi kvalitnich myslenek...tak to vidim ja..
Cest

https://www.youtube.com/channel/UCD4xqm6vJ3K4ntppsE1jL4g
https://www.youtube.com/user/RSDMotivation

Odpovědět

—————

Datum: 04.01.2015

Vložil: Helena

Titulek: otázka

Dobrý den Igore, chtěla bych Vám poděkovat za Vaši práci vkládání videí na youtube kanál, často si něco poslouchám. Psala jsem tady už jednu zprávu, ale nezveřejnila se, tak nevím, zda došla. Moc mě mrzí, že mi nejdou videa s Karaimi z pražského setkání, objevuje se mi tohle:
Dieses Video ist in Deutschland leider nicht verfügbar, da es Musik enthalten könnte, über deren Verwendung wir uns mit der GEMA bisher nicht einigen konnten. Nešlo by s tím něco udělat? Když né, tak se nezlobte, že Vás tímto zatěžuji.

Odpovědět

—————

Datum: 19.01.2015

Vložil: Igor Chaun

Titulek: Re: otázka

Milá Heleno, díky za vaše poděkování a psaní. - Podle toho, co píšete, se zdá, že si videa pouštíte v Německu. V této zemi je z Evropy patrně nejpřísnější uplatňování zásad na autorská práva na hudbu, a pokud "roboti" na Youtube při zpracování videa "rozeznají" náznak nějakého hudebního motivu, který je v Německu autorsky registrován, tak zablokují pro Německo celé video. - Je mi to líto, ale tak jsem to vysledoval. Věřím, že naprosté většina videí vám ale správně běží, protože se snažíme i hudby už dávat jen od našich autorů nebo autorsky volné. - Přeju dobrý čas, a díky za váš zájem, Igor

Odpovědět

—————

Datum: 20.01.2015

Vložil: Helena

Titulek: poděkování

Děkuji Vám Igore za vysvětlení, spousta videí mi nejde právě z poslední doby, když je to jen mluvené slovo, tak ano, ale s hudbou je to už asi těžší, tak, jak píšete. Moc Vám všem fandím a jsem moc, moc, moc ráda, že jste. Krásný den.

Odpovědět

—————

Datum: 28.12.2014

Vložil: Kvetoslav Mosna

Titulek: Kriz

Vazeny pane Chaune,

zajimalo by me, jak jste prisel k tomu krizi na zahrade. Jiste se k tomu vaze hluboky duchovni zazitek, o ktery se s nami rad podelite.

Kvetoslav

Odpovědět

—————





Ukázka z práce Igora Chauna

  

 

 

 

 

 

 


Kontakt

GOSCHA spolek

Pukšice 16
Uhelná Příbram
582 82 Golčův Jeníkov
IČO: 22769056
DIČ: CZ22769056


Igor Chaun
Ivana Vitáková
Dana Talácková
David Borůvka




Děkujeme, že přicházíte
nabrat inspiraci a posilu!





NOVINKY GOSCHA

Povídání s Igorem - HOVORY ZE ZEMĚ

Povídání s Igorem - HOVORY ZE ZEMĚ

(30. 10. 2020) Přátelé, Dobroběžník Marek Jelínek si zve lidi k neobvyklým a spontánním "hovorům ze...

Více

—————

VÝZVA na podporu přírodní medicíny!

VÝZVA na podporu přírodní medicíny!

(29. 5. 2020) VÝZVU na podporu přírodní a nekonvenční medicíny si můžete PŘEČÍST A PODEPSAT na...

Více

—————

VIDEO - Na kozí farmě u Vandy!

VIDEO - Na kozí farmě u Vandy!

(27. 5. 2020) Přátelé, s velkou radostí zveřejňuji tohle lidské, obyčejné a dojemné video o CESTĚ...

Více

—————

NOVÉ VIDEO - Bůh je ŽIVÝ a TECHNICKY FUNKČNÍ!

NOVÉ VIDEO - Bůh je ŽIVÝ a TECHNICKY FUNKČNÍ!

(24. 5. 2020) Jak se síly Světla a temnoty přetahovaly o duši Jaroslava Rady, výtvarníka a...

Více

—————

NOVÉ VIDEO A POZVÁNKA NA ČERVNOVOU GOŠÁRNU!

NOVÉ VIDEO A POZVÁNKA NA ČERVNOVOU GOŠÁRNU!

12 vláken našeho DNA! Bůh, Láska a vyšší přírodní zákony – Pavla a Igor na Letné (15. 5. 2020) Jak...

Více

—————

NOVÉ VIDEO - POTŘEBUJE MUŽ K OSVÍCENÍ ŽENU?

NOVÉ VIDEO - POTŘEBUJE MUŽ K OSVÍCENÍ ŽENU?

(22. 11. 2019) Povídání o životě, hledání, ženách i psím prdění. - Povídání, ve kterém se nedozvíte...

Více

—————

NOVÉ! - Kvantová fyzika a spiritualita!

NOVÉ! - Kvantová fyzika a spiritualita!

(22. 11. 2019) Přátelé, s radostí a velmi rychle uvádím do života tohle video! Vědecké poznání...

Více

—————

NOVÉ VIDEO IGORA: Jak pozvednout své vědomí

NOVÉ VIDEO IGORA: Jak pozvednout své vědomí

(30. 10. 2019) Změněné stavy vědomí nejsou reakcí na požitou drogu, ale průhledem do...

Více

—————

Štěstí, náhoda nebo POMOC ANDĚLŮ?!

Štěstí, náhoda nebo POMOC ANDĚLŮ?!

(16. 5. 2019) NOVÉ VIDEO - Přátelé, jaký je na tohle váš názor? – Všichni se občas díváme na ona...

Více

—————